Emniyet Müdürü Mektepli, motosiklet satıcı ve tamircilerini uyardı

KORKUTELİ Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, ilçede motosiklet satışı ve tamiri yapan esnafla bir araya gelerek, çeşitli uyarılarda bulundu.

22 Nisan 2016 Cuma 16:10
Emniyet Müdürü Mektepli, motosiklet satıcı ve tamircilerini uyardı
Korkuteli Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, ilçedeki motosiklet satışı ve tamiri yapan esnafa yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Emniyet Müdürü Mektepli makamındaki toplantıda, baharın gelmesiyle motosiklet kazalarının artabileceğini belirterek, kazalara karşı uyarılarda bulundu. Özellikle bazı motosiklet sahiplerinin egzozlarına gürültü kirliliğine sebebiyet verecek şekilde değişiklikler yaptığını kaydeden Emniyet Müdürü Mektepli, "Bununla ilgili satıcı ve tamircilerle görüşerek çözüm için birlikte hareket edelim" dedi.



Motosiklet kazalarında diğer araçlara göre ölüm oranının oldukça yüksek olduğuna işaret eden Emniyet Müdürü Mektepli, böyle vakalarla karşılaşmamak için herkesin üzerine önemli sorumluluklar düştüğünü vurguladı. Esnaftan gelen taleplere de değinen Emniyet Müdürü Mektepli, "Egzoz konusunda mutabık olalım. Kesinlikle ses çıkaracak egzoz takmayalım. Şüpheli gördüğünüz kim olursa olsun bize bildirin. 155 Polis İmdat Hattı'nı arayın. Sanayi bölgesinde hurda, plakasız araçlar ile ilgili çalışma başlatıyorum. Ayrıca sanayi bölgesinde de devriye attıracağım. Tüm esnafı ziyaret ederek dinleyeceğim" diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.04.2016 16:13
Anahtar Kelimeler:
Antalya Korkuteli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.