EMNİYET AKSU’DAN MEMNUN

Yaklaşık olarak bir ay önce Aksu’da göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü, Tevfik Karayakalı, “Aksu’da huzurlu olduğunun altını çizerek, “Keşke her yer Aksu gibi olsa” dedi.

23 Ekim 2017 Pazartesi 15:11
EMNİYET AKSU’DAN MEMNUN

20 yıllık meslek hayatı boyunca pek çok yerde görev alan Aksu İlçe Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı Aksu ve Aksu halkı hakkında duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Aksu’da mutlu olduğunu ve huzurunun yerinde olduğunu açıklayan Tevfik Karayakalı daha önce Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev aldığını belirterek, Aksu ve Kemeri karşılaştırdığında Aksu’nun Kemer İlçesinden daha huzurlu ve sakin bir yer olduğunu söyledi.

“AKSU’DA HUZUR VAR”

Aksu’da huzuru bulduğunu söyleyen Aksu İlçe Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, “Ben 1 ay kadar bir süredir Aksu’dayım. İnsan hep bir önceki yer ile karşılaştırır ya, şimdi Aksu Kemerden daha sakin daha huzurlu böyle olunca bende huzurluyum. Şimdi olay olarak bakarsak olayları da daha az Kemer’de sabah ezanından önce uyuduğumu hatırlamıyorum. Aksu’da böyle bir şey yok, insanları güzel, kendi güzel burada olmaktan son derece mutluyum. Arayanlara hep aynı şeyleri söylüyorum, 12’de hayat bitiyormuş diyorum. Uykum geliyor diyorum şaşırıyorlar Kemer’de bu mümkün değil çünkü diskolar kapanıyor sen ondan sonra uyku moduna geçiyorsun. Aksu gerçekten çok sakin ve huzurlu” diye konuştu.

“HALK SICAKKANLI”

Aksu ve Aksu halkı hakkında görüşlerini dile getiren Tevfik Karayakalı, “Burada daha yeni yapılanma oluyor ve tahminimce Aksu bir 10 yıl sonra Konyaaltı’nı geçecek, hem nüfus olarak hem de imar sorunları çözüldükten sonra burası bir inşaat sektörü haline gelecek.  Aksulu vatandaşlarda memnun olurlar bu durumdan bence ve şuna değinmek istiyorum ben Aksuluların polise bakış açısı çok farklı daha ılımlılar, sevecenler Aksu halkına çok çabuk alıştım diyebilirim halk inanılmaz sıcakkanlı. Aksu’da hala bozulmamış bir Yörük kültürü var ne mutlu değerlerine sahip çıkıyorlar. Halk ile çok şükür bir sıkıntımız yok. Aksu halkı temiz dürüst ben bunu anladım herkes kendi halinde geldiğimden beri hiç ciddi bir olayımız olmadı keşke her yer Aksu gibi olsa” dedi.

Son Güncelleme: 24.10.2017 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.