Emekliler kahvesine kütüphane açıldı

DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından Çıplaklı Mahallesi TOKİ konutları içerisindeki parkta geçtiğimiz ay vatandaşların hizmetine sunulan Emekli Kahvehanesi'nde kütüphane açıldı.

26 Mayıs 2016 Perşembe 15:59
Emekliler kahvesine kütüphane açıldı
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı ilçe teşkilatının ortaklaşa düzenlediği kampanya kapsamında bağışlanan kitaplardan oluşturulan Emekli Kahvehanesi Kütüphanesi hizmete girdi. 



İlk etapta 300 kitap ile açılan kütüphaneye yeni alınacak ve bağışlardan beklenen kitaplarla birlikte sayının 1500'e yükselmesi hedefleniyor. TOKİ parkı içerisinde yer alan Emekliler Kahvehanesi'ndeki kütüphanenin açılışı Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Bahşi, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun, Konyaaltı İlçe Başkanı İlhan Buğdaycı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanife Aldemir, CHP İl Başkan yardımcısı Mürsel Coşkun, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Demirkaya ve TOKİ sakinleriyle kurdele kesilerek yapıldı. 



Belediye Başkan Vekili Ramazan Bahşi, hayırlı olsun temennisinde bulunurken, bölge sakinleri de önce emekliler kahvesi ardından da kütüphanenin açılmasıyla TOKİ'nin önemli bir sorunun daha çözüldüğünü söyledi.

Son Güncelleme: 26.05.2016 16:00
Anahtar Kelimeler:
Antalya Döşemealtı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.