Elmalı'da, 'Darbeler ve Demokrasi' konferansı

 ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Yeni Türkiye Buluşmaları' konferansında 'Türkiye'de Darbeler ve Demokrasi' konuşuldu.

31 Ekim 2017 Salı 15:31
Elmalı'da, 'Darbeler ve Demokrasi' konferansı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 'Yeni Türkiye Buluşmaları' konferansları kapsamda Elmalı'da 'Türkiye'de Darbeler ve Demokrasi' konulu konferans düzenlendi. Siyaset bilimci Dr. Murat Yılmaz'ın oturum başkanlığı yaptığı konferansa; Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahid Küçükyılmaz, Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş ve siyaset bilimci Kürşat Birinci konuşmacı olarak katıldı. Konferansı Elmalı Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Ak Parti Elmalı İlçe Başkanı Mustafa Başkaya ve vatandaşlar izledi.

Program sonunda Belediye Başkanı Ümit Öztekin konuşmacılara plaket takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.