Elektrik direğinde yangın korkuttu

ANTALYA'nın Kepez İlçesi'nde, arızadan dolayı elektrik direğinde meydana gelen patlamanın adından yanan kablolar korkuya neden oldu.

05 Kasım 2016 Cumartesi 11:55
Elektrik direğinde yangın korkuttu
 Göksu Mahallesi Suphi Türel Caddesi'nde bir apartmana enerji akışı sağlayan elektrik direğinde saat 23.30 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından elektrik direğindeki kablolar yanarak şelale yapmaya başladı. Direkten yükselen kıvılcımları fark edenler, durumu polise haber verdi. Polis ekipleri, güvenlik nedeniyle caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı, ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na haber verdi. İtfaiye ekipleri, kabloların ısınarak kısa devre yapması sonucu oluşan patlama ve sonrasında meydana gelen yangına enerji akışının devam etmesi nedeniyle müdahale edemedi. Bu arada, vatandaşlar direkteki yangını ve ortaya çıkan kıvılcımları büyük bir heyecanla izledi. 





Zaman zaman elektrik kablolarının birbirleri ile temas etmesi sonucu havai fişek patlamasını anımsatan görüntüler oluştu. Olay yerine gelen Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş (AKEDAŞ) görevlileri, yakındaki trafodan akımı kestikten sonra mahalleli rahat bir nefes aldı. Arızanın giderilmesinin ardından yeniden bölgeye enerji verildi.

Son Güncelleme: 05.11.2016 12:00
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.