Eğitimci ve öğrencilerden emniyete ziyaret

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde eğitimci ve öğrencilerden oluşan heyet Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek İstanbul'daki bombalı saldırılara ilişkin taziyede bulundu.

13 Aralık 2016 Salı 12:18
Eğitimci ve öğrencilerden emniyete ziyaret
Kaş Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, şube müdürleri Mehmet Ceylan ve Mehmet Yenigün, Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Göçen, Müdür Yardımcısı Aytekin Şimşek ve 6 öğrenci Kaş Emniyet Müdür vekili Halil Baydemir'i ziyaret etti. Müdür vekili Baydemir'e çiçek, Türk bayrağı ve Kuranı Kerim hediye edilirken, İstanbul'da meydana gelen bombalı saldırılara ilişkin taziyede bulundu.

Faruk Atılgan, "İstanbul'da meydana gelen üzücü olay Türk ulusunun her ferdini olduğu gibi eğitim camiasını da derinden yaraladı. Eğitim camiası olarak Kaş Emniyet Müdürlüğü nezdinde tüm emniyet camiasının acısını paylaşıyor, yaşamını kaybeden emniyet mensuplarının ve vatandaşımızın yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Bugün birlik ve dayanışma günü" dedi.

Halil Baydemir de "Duyarlılıklarından dolayı, eğitimci arkadaşlarımız ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu saldırı yalnız polise değil Türkiye'ye yapıldı. Bu saldırılar Türk ulusunu ve Türk Emniyeti'ni yıldırmaz. Milletimizin desteği, birlik beraberliğiyle görevimizin başındayız. Son terörist kalıncaya kadar bu mücadele devam edecektir" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 13.12.2016 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.