Dünya Çevre Günü’nde Plajı temizlediler

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Kundu bölgesindeki otellerde konaklayan turistlerinde katıldığı etkinlikle plaj temizliği yapıldı.

06 Haziran 2014 Cuma 10:00
 Dünya Çevre Günü’nde Plajı temizlediler
Kundu Turizm Yatırımcıları Birliği (KUYAB) 5 Haziran Dünya Çevre günü çerçevesinde turistlerle birlikte plaj temizliği yaptı. ‘Ekolojik Bir Dünya için ekolojik bir insan ve yaşam’ sloganı ile düzenlenen etkinliğe çok sayıda turist katıldı. Kundu Bölgesi Mavi Bayrak yerel sorumlusu Erdener Turan, 3yıldır 5 Haziran günlerinde turistlerinde katıldığı plaj temizliği etkinliği düzenlediklerini söyledi.

AKSU HALKI DA KATILMALI
Organizasyonun Mavi Bayrak etkinliklerine dahil olduğunu söyleyen Turan, “Çevreye dikkat çekmek, herkesi duyarlı hale getirmek için turistlerinde katılımıyla plaj temizliği yaptık. Turistlerde çağrımıza olumlu yanıt verdi. Tatillerine ara verip bizimle birlikte plaj temizliğine katıldılar. Önümüzdeki yıllarda çevre için düzenlediğimiz etkinliklerimize Aksu Halkını’nda katılmasını istiyoruz” diye konuştu.




Son Güncelleme: 06.06.2014 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.