Dualarla uğurlandılar

Suriye’de devam eden Barış Pınarı Harekatı’nı katılacak Polis Özel Harekat Ekibi, Aksu Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle uğurlandı. Protokol üyeleri polislere sağ salim dönmeleri temennisinde bulundu

24 Şubat 2020 Pazartesi 14:52
Dualarla uğurlandılar

Barış Pınarı Harekatı kapsamında görev alacak Polis Özel Harekat ekibi, Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden dualarla uğurlandı. Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Belediye Başkanı Halil Şahin, Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Aksu İlçe Emniyet Müdür Vekili Şükrü Güzelgün, il ve ilçe protokolü, meclis üyeleri, polislerin aileleri ve vatandaşların katıldığı uğurlama töreninde gurur ve hüzün bir arada yaşandı.

TEK TEK İLGİLENDİLER

Kesilen kurbanın kanı, protokol üyeleri tarafından polislerin alınlarına tek tek sürüldü. Yapılan duaların ardından polislerle tek tek vedalaşan İl Emniyet Müdürü Ulucan, Kaymakam Ergün ve Başkan Şahin, askerlere başarı dileklerini iletip sağ salim dönmeleri temennisinde bulundu. Ardından aileleri ile tek tek vedalaşan polisler, emniyet müdürlüğü önünde gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekiminin ardından dualar eşliğinde uğurlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.