DTO'da vefa

Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi'nin Mayıs ayındaki seçimleri sonrasında yaşanan koltuk değişikliği sonrası yeni yönetim, verdikleri hizmetlerden dolayı eski yönetimi plaketle ödüllendirdi.

31 Temmuz 2013 Çarşamba 17:52
DTO'da vefa
DTO Antalya Şubesi'nin 4'üncü Meclis Toplantısı, Porto Bello Hotel'de gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Kadir Durmuş, Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kendiroğlu ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda, eski Meclis Başkanı Serdar Göksel ve yönetim kurulu başkanı Ahmet Erol da yer aldı.

Antalya'da denizcilik sorunlarına ilişkin yat, sualtı ve üstü sporları gibi mesleki alanlarda ayrı ayrı komiteler oluşturulduğunu belirten Kadir Durmuş, meslek komitelerinin çalışmalarının uygulamaya geçirilmesi konusunda ise hassasiyetli davranılacağını açıkladı. Toplantıda 4 Mayıs tarihindeki seçimler sonrasında görevi yeni meclis ve yönetime devreden meclisin eski başkanı Serdar Göksel, yönetim kurulu eski başkanı Ahmet Erol ve eski yönetim kurulu üyeleri de plaketle ödüllendirildi. Plaketleri Meclis Başkanı Durmuş ve İnanç Kendiroğlu takdim etti.
 

Son Güncelleme: 31.07.2013 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.