Dosso Dossi'ye Ani Lorak ile final

Dosso Dossi Fashion Show, Ukraynalı ünlü şarkıcı Ani Lorak'ın muhteşem performansı ile final yaptı. Çoğunluğunu Rusların oluşturduğu yaklaşık beş bin kişi, Ani Lorak'ın performansıyla coştu.

19 Aralık 2017 Salı 11:45
Dosso Dossi'ye Ani Lorak ile final

Türkiye'nin en büyük moda şovlarını gerçekleştiren Dosso Dossi Fashion Show, kış sezonunda olmasına rağmen 30 ülkeden yaklaşık 5 bin kişiyi Antalya'ya getirdi. Gündüz etkinlik alanında 2018 ilkbahar-yaz sezonuna dair tekstil ürünlerinin yer aldığı stantları gezen konuklar, akşamları da çeşitli etkinliklerle eğlenme fırsatı buldu. Avrupa'nın en büyük tema parkı The Land of Legends'da düzenlenen şovlarda en büyük sürpriz, Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan ve çalışma arkadaşlarının yaptığı Yeni Zelanda'nın ünlü Haka Dansı oldu. Rusların dünyaca ünlü ismi Grigory Leps de verdiği konserle eğlenceyi zirveye taşıdı.

Dosso Dossi Fashion Show'un büyük finalini ise önceki gün Ukraynalı ünlü şarkı Ani Lorak yaptı. Rusya'da da önemli bir hayran kitlesi bulunan Ani Lorak, The Land of Legends'daki konser alanına hayranlarının çığlıkları arasında çıktı. Sesi kadar fiziğiyle de dikkat çeken Ani Lorak, sahnede görsel bir şölen sundu. Türkiye'de ve Dosso Dossi Fashion Show'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Ani Lorak, hayranlarının isteğini kırmayarak gece boyunca hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.