DÖSİAD üyeleri iftarda buluştu

DÖŞEMEALTI Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) üyeleri iftar programında bir araya geldi.

14 Mayıs 2019 Salı 10:26
DÖSİAD üyeleri iftarda buluştu

Muratpaşa ilçesi Kaleiçi Yat Limanı'ndaki bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Antalya İl Müftüsü Osman Artan, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar, DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, milletvekilleri, bazı siyasi partileri temsilcileri, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

İftara katılanları dernek başkanı Gültekin Gencer kapıda karşıladı. Müftü Osman Artan'ın dua ettiği iftar programında konuşan Gencer, "Davetimizi kırmayarak katılan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bir sonraki Ramazan ayında tekrar hep birlikte oluruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.