Döşemealtı Belediyesi'nden oto galericileri buluşturacak proje

DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından hazırlanan 'Oto Galericiler Sitesi' projesi ile Antalya'nın kanayan yarası durumunda ki kent içi kaldırım işgali, yaya ve araç trafiği sorunu ve karmaşasına son verilecek.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 13:09
Döşemealtı Belediyesi'nden oto galericileri buluşturacak proje
Döşemealtı Belediyesi, kent merkezindeki yaklaşık 400 oto galericiyi tek çatı altında toplamak için 'Oto Galericiler Sitesi' projesi hazırladı. Döşemealtı İlçesi Yeşilbayır Mahallesi'nde kurulması planlanan Antalya Oto Galericiler Sitesi toplam 100 dönüm alana sahip. Antalya'nın ilk modern ve organize Oto Galericiler Sitesi'nin tüm çalışmaları ve koordinasyonu Döşemealtı Belediyesi'nin şirketi Döşemeyol Limited tarafından yürütülüyor. 

Proje hakkında bilgi veren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Mega kent konumunda ki Antalya'da bu sorunun çözülememiş olması ve buna bağlı Oto Galericiler Sitesi'nin olmaması büyük bir eksiklik. Döşemealtı Belediyesi olarak bu sorunu ortadan kaldırmak için yaklaşık 1.5 yıl öncesinden çalışma başlattık.Oto Galericiler Sitesi'nin kurulmasıyla kent içi yaya ve trafiği rahatlayacağı gibi, ikinci el oto alım ve satım işi yapan esnafı da aynı çatı altında toplayacak çağdaş ve modern bir projedir" dedi.

AVRUPA STANDARTLARINA GÖRE HAZIRLANDI

Antalya Oto Galericiler Sitesi Projesi, 4 ayrı galeri tipinden oluşuyor. İçerisinde banka, kargo ve sigorta şirketlerinin şubeleri, ekspertiz ofisleri, kafe, restoran, büfe, 350 araç kapasiteli çok amaçlı açık oto pazarı, tamir ve bakım atölyeleri, aksesuar satış mağazaları ve tam donanımlı güvenlik sistemi, mescit, noter, oturma ve yeşil alanları ile Avrupa standartlarında hizmet verecek nitelikte hazırlandı. 

KENT MERKEZİNE UZAKLIK 20 KİLOMETRE

Projenin uygulanacağı alan ile kent merkezi arasında ki mesafe yaklaşık 20 kilometre. Antalya-Burdur karayolu üzerinde, Antalya'nın Doğu-Batı Çevre Yolu üzerinde yer alması ulaşım açısından da hem esnaf, hem de vatandaş için büyük kolaylık olarak değerlendiriliyor. 

Son Güncelleme: 30.05.2016 13:19
Anahtar Kelimeler:
Antalya Döşemealtı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.