Dört ayaklı dostlar için özel festival

MURATPAŞA Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarını sahiplendirmek ve çocuklara, hayvan sevgisini aşılayabilmek için özel etkinlik düzenleyecek.

03 Haziran 2016 Cuma 15:36
Dört ayaklı dostlar için özel festival
 Muratpaşa Belediyesi, sokak hayvanları için özel çalışmalar kapsamında 4 Haziran 2016 Cumartesi günü, Falez 2 Park'ta, Sokak Hayvanları Sahiplendirme Festivali düzenleyecek. Sokak hayvanlarının sahiplendirilmesi konusunda bilinç oluşturmak ve farkındalık yaratmak için gerçekleştirilecek festival, saat 09.00'da başlayacak. 



HAYVANLAR SAHİPLENDİRİLECEK



Sokak hayvanları temalı fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin de verileceği festivalde, Grup Cambaz sahneye çıkacak ve gün boyu animasyon gösterileri sunulacak. Muratpaşa Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nden getirilecek kedi ve köpekler, hayvanseverlerle buluşturulacak. Etkinlik süresince hayvanlar, sahiplendirilecek.

Son Güncelleme: 03.06.2016 15:36
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.