Domuz diye ateş etti, arkadaşını öldürdü

ANTALYA'nın Kaş ilçesinde birlikte ava çıktığı arkadaşı Ali A.'nın (65) domuz sanarak ateş açtığı Recep Alkış (57) yaşamını yitirdi.

16 Nisan 2019 Salı 13:33
Domuz diye ateş etti, arkadaşını öldürdü

Kaş'a bağlı Gökyazı Mahallesi'nde oturan Recep Alkış, Belkonak Mahallesi Muhtarı olan arkadaşı Ali A. ile dün gece domuz avına çıktı. Recep Alkış ve Ali A., mahallede buğday ve nohut ekili arazilere zarar veren domuzları öldürmek için ormanlık ve çalılık alana girdi. Bu sırada Ali A., çalılıktaki kıpırtıyı domuz sanarak tüfekle peş peşe ateş açtı. Domuzu öldürdüğünü düşünerek çalılıkları kontrol eden Ali A., ava çıktığı arkadaşı Recep Alkış'ı kanlar içinde yerde yatarken buldu. Ali A. hemen 112 Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Recep Alkış'ı ilk müdahalenin ardından ambulansla Kaş Devlet Hastanesi'ne götürdü. Recep Alkış hastanede tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.

Evli ve 2 çocuk babası Recep Alkış'ın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Arkadaşını vuran Ali A. ise gözaltına alındı, soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.