Doğan: Bu davayı kapatamayacaksınız

ANTALYA'da adliye önünde bir araya gelen yaklaşık 30 kişilik Büyük Birlik Partisi (BBP) üyeleri, Atatürk büstüne üzerinde 'Adalet istiyoruz' yazılı çelenk bıraktı.

01 Temmuz 2016 Cuma 14:55
Doğan: Bu davayı kapatamayacaksınız
 Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili davada verilen takipsizlik kararını eleştiren İl Başkanı Ramazan Doğan, "Bu davayı kapatamayacaksınız" dedi.



Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili olarak yürütülen davada takipsiz kararı verilmesine tepki gösteren ve aralarında İl Başkanı Ramazan Doğan'ın da bulunduğu grup, saat 11.00 sıralarında adliye önünde bir araya geldi. Ellerinde Türk bayrakları, siyah çelenk ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun fotoğrafı bulunan partililer, Atatürk büstü önüne üzerinde 'Adalet istiyoruz' yazılı siyah çelenk bıraktı.



Alkışlarla kararı protesto eden partiler adına konuşan İl Başkanı Ramazan Doğan, davayı kapatmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirterek, "Muhsin Yazıcıoğlu'nun gölgesi uzun süre bu topraklarda dolaşacaktır. Fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor bugün. Zamanı gelince bu sürecin adil bir şekilde yürütüleceğinden üzeri örtülmeye çalışılan gerçeklerin ilahi adalet arasında tüm engellerin ortadan kaldırılacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Buradan davaya takipsizlik kararı verenlere, dosyanın üzerine beton dökmeye çalışanlara sesleniyorum, yiğitler bir gün, korkaklar her gün ölür" diye konuştu.



BBP'liler açıklamanın ardından sessizce dağıldı.

Son Güncelleme: 01.07.2016 14:56
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.