Doğa'da bayram coşkusu

DOĞA Okulları, Doğa Bilim kampüsünde 23 Nisan coşkusunu yine doyasıya yaşadı. Bir haftaya yayılan etkinliklere veliler de katıldı. Öğrencilerin hazırladıkları gösteriler, yoğun ilgi gördü.

26 Nisan 2016 Salı 12:08
Doğa'da bayram coşkusu
Antalya'daki Doğa Okulları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu bir haftaya yaydı. Okul yöneticileri, öğrenciler ve velilerin katıldığı etkinliklerde çocukların hazırladığı gösteriler tam not aldı. Doğa'nın öğrencileri, dans, drama, bando ve müzik gösterileri ile dünyanın tek 'çocuk bayramı'nı coşkuyla kutladı.



MÜZİK GECESİ BÜYÜLEDİ



Doğa Bilim Kampüs 3 ve 4'üncü sınıf öğrencileri 23 Nisan Müzik Gecesi düzenleyerek velilerine inanılmaz bir müzik ziyafeti sundu. Okulun kültür salonundaki etkinlikte flüt korosu, orkestra ve solo şarkılar davetlileri büyüledi. Okulun müzik öğretmenlerinin yönettiği gecenin sonunda öğrenciler ayakta alkışlandı.



AVM'DE SERGİ AÇILDI



Etkinlikler kampüslerle sınırlı kalmadı. Laura Alışveriş Merkezi'nde açılan '23 Nisan Resim Sergisi' ile öğrenciler renklerle 23 Nisan coşkusunu yaşattı. Sergide öğrencilerin yaptığı resimler büyük beğeni topladı.



Okul Bandosu ile başlayan 23 Nisan resmi törenleri, oratoryo ve dans gösterileriyle devam etti. 23 Nisan şarkılarını neşeyle söyleyen koro izleyenlerden büyük alkış aldı.



Okul yönetimi, "23 Nisan, Doğa Kampüsleri'nde düzenlenen etkinliklerle bu yıl da ocuk Festivali havasında geçti. Yarınları güzelleştirecek, çalışkan ve özgüvenli bireyler yetiştirmenin gururuyla bizler de çocuklarımız kadar mutlu olduk" dedi.





Son Güncelleme: 26.04.2016 12:11
Anahtar Kelimeler:
Antalya Doğa Okulları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.