Diyarbakırlılar gecesi coşturdu

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinliklerinde düzenlenen Diyarbakır gecesinde, vatandaşlar türküler eşliğinde halay çekti.

31 Mayıs 2018 Perşembe 14:37
Diyarbakırlılar gecesi coşturdu

Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri özel etkinliklerle devam ediyor. Karaalioğlu Parkı içerisinde kurulan geleneksel Ramazan akşamlarının yaşatıldığı etkinlik alanı Antalyalıların buluşma noktası oluyor. Karagöz ve Hacivat gölge oyununu izleyen Antalyalılar ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kent Konservatuvarı Sanatçılarının verdiği konserle unutulmaz bir gece yaşadı.

Sıla hasreti çeken Diyarbakırlılar, öz kültürlerinden sanatçılarla memleket hasreti giderdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kent Konservatuvarı Sanatçıları, hemşerilerine ve Antalyalılara birbirinden güzel Diyarbakır türküleri seslendirdi. Vatandaşlar hareketli türkülerle coşku dolu bir gece yaşadı. Etkinlik alanını dolduran vatandaşlar gruplar halinde halay çekti.

Şarampol Caddesi'nde ise birbirinden renkli gösteriler yer aldı. Etkinlikler kapsamında cadde ortasına kurulan sahnede gece boyunca karakter doğaçlamaları, Kavuklu ve Pişekar orta oyunu, masal saati ve sihirbaz gösterileriyle Ramazan coşkusu yaşandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.