Dijital Paranın Yeni trendi Bitcoin Volt…

Dünyayı saran covid-19’dan sonra Dijital para kullanım alanları her geçen gün yaygınlaşarak hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer almaya başladı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan konunun uzmanları dijital paranın çok yakın bir zamanda dünyanın en güvenilir vazgeçilmez bir değişim aracı olacağının altını çizdiler.

05 Ağustos 2020 Çarşamba 15:47
Dijital Paranın Yeni trendi Bitcoin Volt…

Bitcoin ile başlayan dijital para kullanımında son günlerde diğer dijital paraların önüne geçerek haklı bir yer edinen Bitcoin volt yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Dijital para uzmanı Engin Güzelsoy ve ve global yatırımcı Özcan Korkmaz aracılığı ile Akdeniz Bölgesindeki yatırımcılara yön vermek amacıyla oluşturulan merkezde eğitim faaliyetleri başladı.
Kendi alanında en yetkin isimlerden olan dijital para uzmanı Engin Güzelsoy ‘ Bugüne kadar ülkemizde yatırım yapan vatandaşlarımıza doğru yatırımı gerçekleştirme konusunda tüm bilgi birikimimizi sunduk. Hayatlarına yönlendirmelerimiz aracılığı ile dokunduğumuz onların level atlamalarına vesile olduğumuz yatırımcıların her geçen gün sayısı artıyor. Bu son derece sevindirici ve önemli bir gelişmedir. Bitcoin Volt şu andaki grafikleri ile en çok değer kazanan coinlerin başında yer almaktadır. Bu coini gerçekleştirdiği enerji yatırımları ve anlaşmaları ile üreten Minebest  kurucusu Eyal Avramovich’e çok teşekkür ederim. Avramovich çok yakında ülkemize gelerek özellikle Antalya merkez ofisimizde kısa bir sürede olsa yatırımcıları ağırlayacaktır’ dedi. 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Global yatırımcı Özcan Korkmaz ‘ Bugüne kadar ülkemizde birçok sektörde yatırımlarım oldu. Ancak Minebest gibi dünyanın en önemli coin üreticileri arasında yer alan şirket aracılığı ile Bitcoin Volt yatırımlarım beni başka bir noktaya taşıdı. Dünyada rekabet koşullarının her geçen gün zorlandığı bu dönemde doğru adımlar atarak yapılan dijital para yatırımı bana göre ülkemizin de son derece ihtiyacı olan bir durumdur. Bu noktadan hareket ederek Akdeniz çanağında yatırımcı dostların akıllarında oluşma ihtimali olan soru işaretlerini giderebilmek ve minebest yatırım planlama ve danışmanlık ofisin harekete geçirdik. Hayatında hiç internet kullanmamış birinin bile çok şeffaf bir şekilde yatırımını yapacağı bu merkez büyük küçük demeden herkese hizmet verecektir.’ Dedi.  
Özcan Korkmaz’ yatırımcılardan özellikle altını çizdiğimiz konu lütfen bu konuda işin ehli ve size profesyonel hizmet verebilecek aynı zamanda referansları ile gelinen noktayı sizlere şeffaf bir şekilde grafikleri ile anlatacak bir merkezle irtibata geçilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Son Güncelleme: 05.08.2020 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.