Devrilen traktörün altında kalıp yaralandı

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde tarlasında çalıştığı esnada devrilen traktörün altında kalan Mehmet Sevilgen (59) ağır yaralandı.

11 Şubat 2021 Perşembe 14:47
Devrilen traktörün altında kalıp yaralandı

Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)

Kaza, saat 13.30 sıralarında Alanya'nın Yeşilöz Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Sevilgen'in tarlasında çalıştığı römorkunda taş yüklü traktör kontrolden çıkarak devrildi. Traktörün altında kalan Mehmet Sevilgen'in durumunu fark eden çevredekilerin sağlık ve jandarma ekiplerinden yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler traktörün altında kalan Sevilgen'i çıkarmak için çalışma başlattı. Ağır yaralı Mehmet Sevilgen, sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kol ve bacak kısmında açık kırıkların olduğu belirlenen Sevilgen, ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sevilgen'in hayati tehlikesinin bulunduğu ancak bilincinin açık olduğu öğrenildi.


Son Güncelleme: 12.02.2021 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.