DEVA Partisi Antalya İl yönetimi bir araya geldi

ALİ Babacan'ın genel başkanlığını yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Antalya İl Yönetimi ve üyeleri, parti binasında düzenlenen tanıtım kokteylinde bir araya geldi.

04 Aralık 2020 Cuma 16:05
DEVA Partisi Antalya İl yönetimi bir araya geldi

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)

Termessos Bulvarı üzerindeki il binasında düzenlenen tanışma kokteyline Genel Başkan Yardımcısı, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Mustafa Uçak da katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen yönetim kurulu ve üyeler, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında gerçekleşen törende konuşan DEVA Partisi İl Başkanı Süleyman Akıncı, yönetim kurulu ve üyelerin yetki belgelerini dağıttı.

DEVA Partisi il yönetiminde şu isimler yer aldı; Ahmet Ersin Bilgin, Ahmet Ünlüoğlu, Ali Biricik, Barış Metin, Ebru Özdemir, Ebubekir Bizkevelci, Ece Demiral, Emre Dur, Emre Karaşin, Erdem Ateş, Eyüp Çiftçi, Halil Duru, Hasan Karabulut, Kifayet Askeroğlu, Kıvanç Çetinkaya, Mecit Müdürhanoğlu, Mehmet Ali Şener, Murat Barçın, Mutlu İlker Şahin, Naci Çelik, Nuray Özkul, Özlem Arlıer, Rafet Aslan, Recep Çoban, Selda Öner, Seyit Bekir Yıldırım, Sibel Burgucu, Sinan Tetik, Tayfun Ayan, Turan Onur Recepoğlu, Yalçın Kaçar, Yasin Kaçar ve Zülal Yüce.

Son Güncelleme: 04.12.2020 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.