Denizciler, kabotaj bayramına hazır

DENİZCİLİK ve Kabotaj Bayramı, 1 Temmuz'da Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi ev sahipliğinde kutlanılacak.

29 Haziran 2016 Çarşamba 13:58
Denizciler, kabotaj bayramına hazır
 Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Antalya'da, 1 Temmuz'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na saat 09.00'da çelenk sunumuyla başlayacak. Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Başkanlığı, Antalya Liman Başkanlığı, TMMOB Gemi Mühendisleri Odası, Antalya Şube Başkanlığı'nın çelenk sunumuyla başlayacak kutlamalar, deniz şehitleri anısına denize çelenk bırakma töreniyle devam edecek. 



Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kaleiçi Yat Limanı geleneksel yağlı kazık üzerinden bayrak kapma, deniz dibinden çıpa çıkarma ve yüzme yarışmaları saat 18.00'da başlayacak. Yarışmalara herkesin katılabileceğini belirten organizasyon komitesi, amaçlarının denizi ve denizciliğin güzel ve eğlenceli yanlarını Antalyalılarla paylaşmak olduğunu kaydetti.



Programın organizasyonunu gerçekleştiren ve etkinliklere ev sahipliği yapan DTO Antalya Şube Başkanı İnanç Kendiroğlu, bayrama özel yelkenli yat yarışmasının da yapılacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 29.06.2016 13:58
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.