Deniz gönüllüleri aranıyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Deniz Biyolojisi Müzesi, deniz yaşamıyla ilgili çalışmalarda aktif olarak görev alacak deniz gönüllüleri arıyor.

15 Mayıs 2018 Salı 17:13
Deniz gönüllüleri aranıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) ortaklığında yürütülmekte olan 'Antalya'nın Deniz ve Kıyılarının İklim Değişikliğine Adaptasyonu Projesi' kapsamında 'Antalya Deniz Gönüllüleri' programı hayata geçiriliyor. Program ile nesli koruma altında olan deniz canlıları ve koruma statüleri, denizlerimizdeki yabancı ve istilacı türler, iklim değişikliği gibi denizle ilgili her türlü konuda 'Halk Temelli Bilim' çalışmaları yapılacak.


DENİZLER İÇİN FARKINDALIK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı'na bağlı Antalya Deniz Biyolojisi Müzesi tarafından oluşturulacak 'Antalya Deniz Gönüllüleri'; düşünen, araştıran ve eleştiren bireyler olarak özellikle çocukların ve gençlerin deniz ve doğa alanlarında daha fazla çalışma içinde yer almasını ve daha geniş kitlelere ulaşabilmesini hedefliyor.

SİZ DE DENİZ GÖNÜLLÜSÜ OLABİLİRSİNİZ

'Antalya Deniz Gönüllüleri'" programı ile her yaştan insanın deniz ve denizel yaşam hakkında interaktif olarak bilgi edinmesi amaçlanıyor. Etkinlikler kapsamında Antalya'nın iklim değişikliğine karşı risk yönetimi stratejisinin hazırlanması ve halkın bu konuda bilinçlendirilmesi sağlanacak. Deniz Gönüllüsü olmak için ilk aşama olarak linkinde yer alan başvuru formunun doldurulması gerekiyor. Başvuru sonrasında Deniz Gönüllüsü olmak için başvuru yapanlara gönüllülük, ekip çalışması, iletişim gibi konularda eğitimler verilecek. Gönüllü olmak isteyenler her türlü soru ve görüşlerini 0242 248 39 41 nolu telefona iletebilecek.

Son Güncelleme: 15.05.2018 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.