DEMRE'DE GIDA ÜRETEN İŞLETMELERE SIKI TAKİP

Antalya'nın Demre İlçesi'nde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri, gıda maddeleri üreten ve satışını yapan işletmeleri denetledi.

19 Temmuz 2014 Cumartesi 12:47
DEMRE'DE GIDA ÜRETEN İŞLETMELERE SIKI TAKİP
Gıda denetçileri Ali Kıraslan ve Durmuş Kılıç'tan oluşan ekip, ilçedeki gıda maddesi üreten ve satan işletmelerde denetim yaptı. Üretim yerlerindeki ürünlerden numuneler alan görevliler, tespit ettiklerini eksikleri rapor etti. İşletme sahiplerini uyaran görevliler, laboratuvar sonuçlarına göre bozuk çıkan ürünler nedeniyle yasal işlem yaptı.

DENETİMLER ARTTI
Demre Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hüseyin Şahin, 2014 yılı Gıda Denetim Programı kapsamında gıda kontrolü yaptıklarını söyledi. Her denetimde farklı ürünlerden numuneler alındığını aktaran Şahin, "İnceleme için laboratuvara gönderiyoruz. Ramazan ayı dolayısıyla denetimlerimizi sıklaştırdık. Son kullanma tarihi dolmuş, sağlık açısından zararlı ürünlerin satışına geçit vermiyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 19.07.2014 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.