Demre Toptancı Hali yıkandı

ANTALYA'nın Demre ilçesinde, ekonominin can damarı olan Demre Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali ve eski Beymelek Toptancı Hali, Antalya Büyükşehir ve Demre Belediyesi ekipleri tarafından yıkanarak dezenfekte edildi.

31 Mart 2020 Salı 09:48
Demre Toptancı Hali yıkandı

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)-

Demre Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali ile tüccar ve ihracatçı ardiyeleri olarak hizmet veren eski Beymelek Toptancı Hali, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Demre Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Önce iki haldeki tüm araçlar boşaltıldı. Ardından iki hal de Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait özel araçlarla süpürüldü. Süpürmenin ardından üç arazözle sabunlu ve ilaçlı suyla yıkandı. İki merkez de pırıl pırıl hale getirilerek, dezenfekte edildi.

Çalışmayı Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya yerinde izledi. Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Demre Toptancı Hali ve eski Beymelek Toptancı Hali, Demre ekonomisinin can damarı. Her gün iki merkeze de binlerce insanımız girip çıkıyor. Bu iki merkezi hep birlikte temiz tutmamız gerekiyor. Ayrıca bu çalışmanın ilaç masrafını üstlenen kendisi de komisyoncu ve ihracatçı olan belediye meclis üyemiz Sayın İbrahim Gökçe'ye teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.