Demre Emniyet Müdürü Akbulut göreve başladı

 DEMRE Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Akbulut, ilçeye gelerek görevine başladı.

25 Eylül 2019 Çarşamba 11:40
Demre Emniyet Müdürü Akbulut göreve başladı

Kürşat Duman'ın Bingöl'e atanmasının ardından boşalan Demre İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 4. sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut atandı. Demre'ye gelerek görevine başlayan Mehmet Akbulut, "Demre'nin güvenli ve huzurlu bir ilçe olduğunu biliyorum. Çalışma arkadaşlarımla Demre'nin ve Demrelilerin huzur ve güvenini en iyi şekilde sağlamaya, var olan huzur ve güven çıtasını daha yükseklere taşımaya çalışacağım. Yapacağımız çalışmalarda en büyük yardımcımız Demre halkı olacaktır. Kapımız herkese yasal koşullar çerçevesinde açık olacaktır" dedi.

Evli ve 2 çocuk babası 18 yıllık emniyet mensubu Mehmet Akbulut, 1979 yılında Ankara'da doğdu. 1997 yılında Ankara Polis Koleji'ni bitirdi, ardından 2001 yılında Ankara Polis Akademisi'nden komiser yardımcısı olarak mezun oldu. İlk olarak Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde göreve başladı. 11 yıl Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görev yaptıktan sonra Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nde Özel Kalem, Hukuk Bürosu Amirliği ve Bingöl Havalimanı Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2018 yılından bu yana Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Mehmet Akbulut, son olarak Demre Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.