Demre'deki atıklar kaldırılıyor

ANTALYA'nın Demre ilçesindeki Demre Çayı yatağında kalan sebze atıkların kaldırılması için Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışma başlattı.

22 Eylül 2019 Pazar 12:01
Demre'deki atıklar kaldırılıyor

Demre Belediyesi'nin başlattığı projeyle Demre'deki sebze atıkları bir şirket tarafından öğütülerek enerji santrallerine götürülmüştü. Ancak sebze atıklarının başka atıklarla beraber dökülmesi, öğütme makinelerinin sürekli arıza yapmasına yol açtı. Yaklaşan kış nedeniyle atıkların bir bölümü Demre Çayı yatağında kaldı. Bunun üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi devre girdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Çayı yatağındaki atıkları 3 kamyon ve bir iş makinesiyle 17 kilometre uzaklıkta oluşturulan alana taşımaya başladı. Atıkların taşınması 10 gün içinde tamamlanacak.

Son Güncelleme: 22.09.2019 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.