Demre çiçeklerle rengarenk

DEMRE'de caddelerin refüj ve kavşaklara dikilen 50 bin çiçek, pembe, beyaz, kırmızı, turuncu ve lila renkleriyle muhteşem bir görüntü oluşturdu.

08 Haziran 2016 Çarşamba 17:10
Demre çiçeklerle rengarenk
 Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre'de peyzaj çalışmaları kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından refüj, kavşak, yeşil alan ve parklara 25 bin vinca, 10 bin tagetes (kadife çiçeği), 10 bin vapur dumanı ve kedi tırnağı ve 5 bin farklı cinslerde birbirinden renkli çiçek dikimi gerçekleştirdi. Dikilen çiçekler pembe, beyaz, kırmızı, turuncu ve lila renkleriyle ilçeye görsel bir şölen kazandırdı. Çiçek dikiminin yanında, peyzaja da önem veren ekipler caddelerde, kavşaklarda ve parklarda temiz, düzenli ve bakımlı alanlar oluşturdu. İlçede oluşan renk cümbüşü de vatandaşların ilgi odağı haline geldi.

Son Güncelleme: 08.06.2016 17:11
Anahtar Kelimeler:
Antalya Demre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.