Dekoratif tablo yapım kursu

KORKUTELİ Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde açılan dekoratif tablo yapım kursu yoğun ilgi gördü. 328 saat sürecek olan kursa 13 kursiyer katıldı.

12 Mart 2020 Perşembe 12:08
Dekoratif tablo yapım kursu

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)-

Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde meslek edindirmek, istihdam oluşturmak ve ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla açılan meslek edindirme kursları yoğun ilgi görüyor. Kurs öğretmeni Maide Dai Zengin tarafından açılan dekoratif tablo yapım kursu devam ediyor. 328 saat sürecek olan kursa 13 kursiyer katılıyor. Kursiyer el becerisi kazandığı kesme yapıştırma tekniğiyle tablo yapımında üç boyutlu olarak yapılan bir dekoratif tablo için 5 tablo resim kullandı.

Kurs öğretmeni Maide Dai Zengin, kursiyerlerin çok zahmetli ve sabır isteyen bir çalışma içinde bulundukları, güzel tabloları üç boyutlu olarak yapma becerisi gösterdiklerini belirterek, unutulmaya yüz tutmuş bir sanatı öğrenmek ve ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla kursa katıldıklarını kaydetti. Kursiyerlerin zaman içinde kendilerini geliştireceklerine inandığını vurgulayan Zengin, "Zamanla kendimizi de geliştirip ileriye dönük iş imkanı bulmayı da umuyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.