DAVUTOĞLU AFET BÖLGESİNDE

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Afet Yönetim Merkez'ini ziyaret ederek, Başkan Muhittin Böcek'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

02 Ağustos 2021 Pazartesi 19:28
DAVUTOĞLU AFET BÖLGESİNDE

Başkan Böcek, 6 gündür Büyükşehir Belediyesi'nin canla başla yangını söndürmek için mücadele ettiğini ancak havadan ve karadan müdahalenin yetersiz olmasından dolayı yangını kontrol altına almakta zor anlar yaşadıklarını anlattı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu kendi çocukluğunun da geçtiği Toroslar'da çıkan yangını üzüntüyle izlediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Kriz anında doğru bir koordinasyonla müdahale etmek gerekir. Ancak şu ana kadar doğru bir müdahale yapılamadı. Bu ülkede başbakanlık yapmış sorumlu bir vatandaş kimliğiyle söylüyorum. Şu anda bir seferberlik var. Bu yangın bütün ülkemizin yüreğini yakıyor."

Ahmet Davutoğlu, yangından etkilenen mahallelerde de incelemelerde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.