Davet edilmedim, SMS gönderildi

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami için düzenlenen tapu törenine davet edilmediğini, Başkan Menderes Türel'in, herkese SMS ile davet gönderileceğini söylediğini belirterek, "Bir 'davet' var mıdır, takdir kamuoyunundur" dedi.

04 Mart 2019 Pazartesi 13:09
Davet edilmedim, SMS gönderildi

Ümit Uysal, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, Kırcami için düzenlenen tapu törenine kendisini telefonla davet ettiğine yönelik açıklamalarına yanıt verdi. Vatandaşların tapularını almalarından büyük memnuniyet duyduğunu aktaran Başkan Uysal, açıklamasında şöyle dedi:

"Kırcami tapu töreninden iki gün önce, yani 28 Şubat Perşembe günü saat 19.27'de Sayın Menderes Türel ile bir telefon görüşmesi yaptım.

Sayın Türel, tapuları normal şartlarda parselasyon yapan belediyenin dağıtması gerektiğini bilen bir kişidir ve arama ihtiyacını da bu nedenle duyduğu kanaatindeyiz. Kendisi telefonda 'Kırcami konusunda bugüne kadar uyumlu çalıştık. Şu an, gizli kapaklı bir şey yapıyorum diye düşünmeyin. Olay benden çıktı. Tamamen Bakanlığın alanına girdi. Bu nedenle, ben size bir davet yapamıyorum. Bakanlık da yapmaz. Ancak, herkese SMS atılacak, bu şekilde gelirseniz gelin' demiştir. Bunun üzerine, ben de 'Bizim dağıtmamız gereken tapuyu Bakanlığın dağıtmasını sorun etmeyiz. Bakanlığın bir daveti olursa tabii ki gelmek isteriz' dedim. Buna karşılık Sayın Türel, 'Toplu SMS atımı dışında bir davet olmaz' şeklinde yanıt vermiştir. Bu minvalde gelişen görüşmede bir 'davet' var mıdır, takdir kamuoyunundur.

Bu vesileyle Kırcami imar planımızın, şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını tekrar dilerim."

Son Güncelleme: 04.03.2019 14:10
Anahtar Kelimeler:
Ümit Uysal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.