Dartta Antalya'nın gururu

ANTALYA Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Dart takımı, 25 sporcuyla katıldığı Şehit Demet Sezen Şampiyonası'nda 73 madalya kazanarak, Türkiye'de en fazla madalya kazanan takım oldu.

04 Mart 2021 Perşembe 11:01
Dartta Antalya'nın gururu

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) 

Antalya Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, dart takımında forma giyen 14 kız, 11 erkek sporcusuyla 2019-2020 sezonunda Şehit Demet Sezen  Dart Şampiyonası'nda mücadele etti. 4 ayaktan oluşan şampiyonada Türkiye'nin farklı illerinden 36 takım mücadele etti. Şampiyona sonrasında Antalya Spor Lisesi sporcuları toplamda 73 madalya kazandı.

Turnuvada yıldız erkeklerde Emirhan Kan Gündüz, yıldız kızlar kategorisinde İrem Can, genç ve büyük erkeklerde de İsa Furkan Coş Türkiye birincisi oldu. Yıldız erkeklerde Halil Can Yıldız, yıldız kızlarda Damla Güler, genç kızlarda Resibe Yıldız üçüncülüğü elde etti. Genel klasmanda 7 madalya kazanan Antalya Spor Lisesi sporcuları, turnuvada toplamda 73 madalya kazanarak Türkiye'nin en fazla madalya kazanan takımı unvanının sahibi oldu.

Antalya Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Erdoğan Kaş, "Geçen sene 1 milli oyuncumuz vardı. Bu sezon hedefimiz en az 5 oyuncu çıkarmaktı. Ulusal başarı elde etmek için 5 yıldır çalıştığımız öğrencilerimizle uzun bir antrenman dönemi geçirdik. Türkiye'nin en çok madalya kazanan takımı olarak başarımızı ispat ettik. Pandemi kaynaklı müsabakaların ertelenmesi nedeniyle şampiyonluk kazanan sporcularımızın milli takıma seçilme sünecinin ertelenmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hedefimiz daha fazla milli sporcu yetiştirmek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.