Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Elmalı'ya davet etti

BU YIL 669'uncusu düzenlenecek Tarihi Elmalı Güreşleri'nde Altın Kemer sahibi Güreş Ağası Muammer Ak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı güreşlere davet etti.

25 Ağustos 2021 Çarşamba 16:47
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Elmalı'ya davet etti

ANTALYA, (DHA) -

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nın çıkışında biraraya gelen Altın Kemer sahibi Güreş Ağası Muammer Ak, Tarihi Elmalı Güreşleri'nin davetiyesini sundu. AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal, AK Parti MKYK üyesi Menderes Türel ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen iş insanı Ak, bu yıl 3- 5 Eylül tarihlerinde 669'uncusu yapılacak Tarihi Elmalı Güreşleri hakkında bilgi verdi. Güreş organizasyonunda başarılar dileyen Erdoğan, "Güreşlerimize ata sporumuza sahip çıkalım. Organizasyonda emeği geçen herkesi kutlarım" dedi.

Tarihi Elmalı Güreşleri'nde 4 dönemdir Güreş Ağası olan Muammer Ak, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sayıştay Başkanı Metin Yener ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ı da makamlarında ziyaret ederek güreşlere davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.