Çöp konteynerlerine özel temizlik

EVSEL atıkların toplanmasında kullanılan 1648 adedi yeraltında olmak üzere toplam 9 bin 145 çöp konteyneri, Muratpaşa Belediyesi'nce koku giderici deterjanlı suyla yıkanıp, dezenfekte ediliyor.

21 Haziran 2016 Salı 14:52
Çöp konteynerlerine özel temizlik
 Muratpaşa Belediyesi, artan hava sıcakları nedeniyle evsel atıkların toplanmasında kullanılan çöp konteynerlerinin yıkanıp, dezenfekte edilmesi işlemini sıklaştırdı. Çöp konteynerleri, Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce, kötü koku, kirlilik ve bakterilere karşı rutin olarak yıkanıp dezenfekte ediliyor. Ekipler, çöp konteynerlerinin özel araçla yapılan yıkama ve dezenfekte işlemini sıklaştırdı. 



Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “56 mahallemizde 1648'i yeraltında olmak üzere toplam 9 bin 145 çöp konteyneri ile evsel atıkları topluyoruz. Dış etkenler zaman zaman konteynerlerde kötü koku ve kirliliğe neden olabiliyor. Konteynerleri özel tasarlanmış aracımızla, bulundukları yerde yıkayıp dezenfekte ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 21.06.2016 14:56
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.