Çocuklara Disney hediyesi

Antalya Akvaryum yanında bulunan 'Disney Live Mickey'in Müzik Festivali', Kemerli 1000 çocuğu ağırladı.

13 Ağustos 2013 Salı 10:01
Çocuklara Disney hediyesi
Tekirova Belediye Başkanı aynı zamanda GATAB Başkanı Yusuf Üras tarafından organize edilen etkinlik, Kemerli çocuklara bayram hediyesi oldu. Festivalde 1000 çocuğun yanı sıra, aileler de yer aldı. Çocuklar, festivali yakından izleyerek Disney kahramanlarını görme imkanı yakaladı.

Disney Live Mickey'in Müzik Festivali'ne gelen çocukların birçoğunun hayatlarında ilk kez tiyatroyla tanıştığını belirten Başkan Üras, "Çocuklar çok mutlu oldu. Onların mutluluğu bize de mutluluk verdi. Gözlerindeki gülümsemeyi görmek gurur verici" dedi. Çocuklarla birlikte şovu izlemeye gelen aileler de Disney çadırını tıklım tıklım doldurdu.

Eğlenceli, keyifli ve unutulmaz bir şov izleyen 1000 çocuk, gösteri bitiminde Disney kahramanlarıyla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocukları yalnız bırakmayan Başkan Yusuf Üras ise onlarla birlikte festival gösterisini izledi. 

Son Güncelleme: 13.08.2013 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.