Çocuklar için yaz eğitim kampı

ANTALYA Muratpaşa Belediyesi Eğitim Bilgi Merkezleri'nin yaz eğitim kampı sürüyor. Çocuklara uygulamalı müfredat bilim derslerinin yanı sıra demokrasi dersi de veriliyor.

08 Temmuz 2016 Cuma 13:13
Çocuklar için yaz eğitim kampı
 Muratpaşa Belediyesi Ermenek ve Zeytinköy Eğitim Bilgi Merkezleri, çocuklar için tatile girmedi. Muratpaşa Belediyesi Ermenek ve Zeytinköy Eğitim Bilgi Merkezleri'nde çocuklar için yaz eğitim kampı düzenlendi. Muratpaşa Belediyesi Eğitim Bilgi Merkezleri yaz dönemi eğitim kampında müfredata bağlı akademik derslerde destek programı gerçekleştiriliyor. Çocukların sıkılmadan öğrenmeleri ve aktif katılımlarını sağlamak amacıyla dersler, uygulamalı olarak düzenleniyor. Öğrencilere, Türkçe, matematik ve sosyal bilgiler gibi derslerin yanı sıra bilim fabrikası, demokrasi, İngilizce eğitimi de veriliyor. İlkokula devam eden öğrenciler için 'uygulayarak öğreniyorum' başlığı ile deneysel çalışmalar yapılıyor.

Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda yüzme öğrenen çocuklar, halk oyunları, drama, tiyatro atölyesi, gitar, zeka oyunları, satranç eğitimi de alıyor.

Son Güncelleme: 08.07.2016 13:17
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.