CHP'li milletvekillerinden Başkan Böcek'e ziyaret

 CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Kumbul ve partili milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer ile il yönetimi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

20 Nisan 2019 Cumartesi 12:19
CHP'li milletvekillerinden Başkan Böcek'e ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer ve il yönetimi, disiplin kurulu üyeleri Başkan Böcek'i ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını diledi.

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul seçim sürecinde yoğun bir mesai harcadıklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Kumbul seçimi kazanmanın önemli olduğunu ancak asıl önemli olanın bundan sonraki süreç olduğunu belirterek, "Başkanımız Muhittin Böcek'in hiç kimseyi ötekileştirmeden, o yumuşak üslubuyla Antalya'ya ve bütün ilçelere en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyoruz. Ülkenin en önemli sıkıntılarının başında ekonomi ve istihdam geliyor. Başkanımızın projeleri içinde istihdam yaratacak, kentin ekonomisine, tarım, hayvancılık ve turizme katkı sunacak birçok proje vardı. Bunları da bir an önce hayata geçireceğini biliyoruz. Kendisine destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

'YOLDAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM'

Başkan Böcek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

"Kendisini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kabul eden, ezanımıza, al bayrağımıza, Cumhuriyetimize ve Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimlerine inanan gönüllerin ittifakı olarak yola çıktık. Dertlerine derman olacağımızı söyledik. Sadece ben değil, hep birlikte, başta il başkanım ve milletvekillerimiz olmak üzere il yönetimindeki arkadaşlarımız, bütün kadın kollarımız, gençlik kollarımız aynı zamanda ittifakın başkan ve yöneticileri herkesle birlikte koştuk. 25 yıllık siyasi hayatımdaki ektiklerimizi 31 Mart'ta biçtik ve hasat ettik. Bundan sonra da sevgili Antalyalıların oylarını namusum gibi koruyacağıma söz verdim ve bütün çalışmalarımız Antalya'mız için olacak."

HER ŞEY ANTALYA İÇİN

"Bize oy veren veya vermeyen vatandaşlarımızın emrinde olacağız" diyen Böcek, "Her şey Antalya için olacak. Ben sen yok biz varız. Biz birlikte yaparız dedik. Biz birlikte yapacağız. 5 yıl süre içerisinde Antalya'mızda köylüsüyle kentlisiyle bütün vatandaşlarımızın dertlerine derman olacağız. Haksızlığa uğrayan bütün vatandaşlarımızın yanında olacağız. Allah bizi mahcup etmesin. Hep birlikte bütün yoldaşlarımıza bir kez daha huzurunuzda teşekkür ederim" diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.