CHP'li Başkan, o iddialara ateş püskürdü

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, kamuoyuna cereyan eden kira tartışmasına , “Bu durum partimizin kurumsal kimliğine yapılmış bir saldırıdır. Bulundukları mevkileri koruma adına karalama kampanyası yapılmaya çalışılıyor. Bu işte bir kasıt var. Yargı sürecini başlattık” dedi. 

24 Eylül 2018 Pazartesi 14:34
CHP'li Başkan, o iddialara ateş püskürdü

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, Geçen hafta kamuoyuna yansıyan, “CHP Aksu ilçe örgütünün 14 aylık kirasını, 750 TL’ye yakın su parasını ve 125 TL elektrik faturasını ödemeden başka bir binaya taşındırdı”  şekkindeki iddiaya ateş püskürdü. Bu iddianın bilinçli bir şekilde kamuoyuna yansıdığını ileri süren CHP’li Başkan Yıldız, “Biz dokuz senedir o binada oturuyoruz. Bugüne kadar düzenli bir şekilde kiramızı ödemişiz. O binanın bir üst katında bulunan daireyi satın alarak, oraya taşındık” dedi.

İddianın sahibi ve aynı zamanda bahsi geçen dairenin mülk sahibi olan Memduh Çetin’le hafta da bir iki kez görüştüklerine de dikkat çeken CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız,  “Bizim bir yere kaçtığımız yok. Ortada 95 yıllık tarihi olan, kurumsal bir parti var. Partimize karşı bir karalama yapmayası yapılmaya çalışılıyor. Biz dokuz sene boyunca kiramızı düzenli bir şekilde ödemişiz. Kira ödemelerimiz genel merkezimiz tarafından yapılanmaktadır. Biz son bir yılın kira bedeli olan 7 bin 500 TL’nin 4 bin Lirasını ödemişiz. Parayı aldığına dair Memduh Çetin’in imzası var. Geriye 3 bin TL’lik bir rakam kalıyor. Bununla ilgili parti merkezimizle yazışmalarımızı yaptık.  O para bugünlerde ödenecek. Biz hiçbir zaman kimsenin kirasını ödememezlik yapmadık. Yapmayız da. Bu çizilen çirkin yolla ilgili yargı sürecini başlattık. Hiç kimse CHP’nin kurumsal kimliğini zedeleyecek bir sürecin içerisine giremez" seklinde açıklamalarda bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Kenan YıldızChp Aksu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.