CHP Demre'de Caner'le devam

CHP Demre ilçe kongresi sonucu mevcut Başkan Mustafa Caner yeniden seçildi.

05 Aralık 2017 Salı 10:16
CHP Demre'de Caner'le devam

CHP kongresi ilçe merkezindeki bir restoranda yapıldı. Kongreye CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, eski Antalya Milletvekili Nail Kamacı, CHP İlçe Başkanı Mustafa Caner, Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Saadet Partisi Demre İlçe Başkanı Nuri Tural, MHP Demre İlçe Başkanı Alim Atabey, delegeler ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından divan başkanlığına CHP Demre Belediye Meclisi Üyesi Recep Avcı seçildi. Ardından gelir- gider raporu okundu ve oybirliğiyle kabul edildi. Ardından isteyenlere konuşma hakkı verildi. Verilen önergeyle CHP Demre ilçe başkanlığına mevcut Başkan Mustafa Caner ile Mehmet Özdemir aday olmak istediklerini açıkladı. Ancak Mehmet Özdemir yeterli imzayı sağlayamadığı için adaylığını geri çekti. Divan Başkanı Recep Avcı, Özdemir'e konuşma hakkı verdi. Ardından seçime geçildi. 72 delegeden 43'ü oy kullandı. 43 oydan 1'i geçersiz sayıldı. Mustafa Caner geçerli 42 oyun tamamını alarak ikinci kez ilçe başkanı seçildi.

Yönetim kurulu üyeliklerine; Gülsüm Cengiz, Okan Kadir Çakar, Bilal Çil, Mehmet Gökkaya, Nuri Kahya, Ahmet Keskin, İbrahim Küçükpınar, Mehmet Matar, Osman Can, Özkan Koray Soydan, Mehmet Ünlü ve Hatice Yıldırım seçildi. İl delegeliklerine Recep Avcı, Nusret Bayar, Selçuk Çetin, Ali Erdoğan, Abdullah Gümrü ve Ali Rıza Yatkın seçildi.

CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, "Türkiye, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bu yana en karanlık günlerini yaşıyor. Bu karanlıktan çıkmanın tek yolu CHP iktidarıdır. Bu kongrelerde kimin ilçe, kimin il, kimin belediye başkanı, kimin milletvekili olacağı önemli değil. Önemli olan CHP'nin ruhuna inanmış, 2019 yılında yapılacak seçimlerde CHP'nin iktidarı için çalışacak olmaktır. Bu ülkeye olan borcumuzu, Atatürk'e olan borcumuzu, 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde CHP'yi iktidara taşıyarak ödeyeceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.