CEZAEVİNDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'na yönelik, geçtiğimiz günlerde  'rüşvet' ve 'yolsuzluk' iddialarıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan oda başkanı Mehmet Ali Alkan, gerçekleştirilecek genel kurulda tekrar aday olacağını açıkladı. Alkan, adaylık açıklamasını Avukatı aracılığıyla yaptı.

05 Eylül 2019 Perşembe 15:25
CEZAEVİNDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, alınan karar gereği 6 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşecek olan oda seçimi ve adaylığı ile ilgili avukatı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

Antalya Şoförler Odası mevcut Başkanı Mehmet Ali Alkan, avukatı aracılığıyla yargılanma süreci ve odada gerçekleşecek olan seçim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamasında alınan seçim kararını değerlendiren Alkan, seçimle sonuç alamayanların masa başında amaçlarını gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

ZOR DURUMUMDAN YARARLANDILAR

Alkan tutuklu bulunduğu cezaevinde, Avukatı aracılığıyla  yaptığı açıklamada daha önce defalarca seçime girip kazanamamışların ve bu durumu fırsata çevirmek isteyen bazı kişilerin Ticaret Bakanlığı’na yaptığı başvuruyu eleştirdi, yargılama süreci beklenmeden alınan seçim kararını değerlendirdi. 6 Ekim 2019 tarihinde alınan karar gereği odada tekrar seçime gidileceğini belirten Alkan, ‘Benim zor durumumdan yararlanarak sandıkla-seçimle sonuç alamayanlar, masa başında bir takım kararlar alarak amaçlarını gerçekleştirmek istiyorlar’’ dedi.

Gelecek ay gerçekleşecek olan seçimde yeniden aday olduğunu da duyuran Alkan, hakkındaki iddiaların iftira olduğunu ve bu durumun da ilk duruşmada ispatlayacağını da sözlerine ekledi.

AÇIKLAMA: YENİDEN ADAYIM
Başkan Alkan avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Kıymetli Meslektaşım, Arkadaşım,

21 Ocak 2018 Tarihinde yapılan seçimlerde bana ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma verdiğiniz destekle oda yönetimine tekrar seçildik.

Yapılan son oda seçimi öncesinde sizlere hizmet etmediğimiz, odayı yönetemediğimiz, taksi durakları ile burada çalışacak taksileri belirlerken keyfi davrandığımız ileri sürülmüş, bu karalamalar nedeniyle yanıltıcı ve gerçek dışı ithamlarla karşı karşıya kalmıştık. Ancak siz değerli ve kıymetli meslektaşlarımın helal oyları ile bu haksız itham ve saldırıları bertaraf etmiş ve oda Başkanlığına tekrar seçilmiştim.

Ancak bu durumdan rahatsız olan bir grup vardı. Seçimle başaramadıklarını başka yollarla elde etmeye çalıştılar. Benim ve çalışma arkadaşlarım hakkında akıl almaz iftiralarla dolu gerçek dışı ithamlarla yargı sürecini başlattılar. Aleyhime deliller uydurdular, insanları yanılttılar. Sonuçta başlayan ama ilk davası bile henüz görülmeyen yargı sürecinde tutuklandım. Güneş balçıkla sıvanmaz. İlk duruşmada, hakkımdaki ithamların gerçek dışı olduğunu ispatlayacağıma eminim.

Şimdi ise odayı tekrar olağanüstü seçime götürüyorlar. Seçim için karar almışlar. 6 Ekim 2019’da  Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası 1 yıl aradan sonra tekrar seçime götürülecek.

Benim bu zor durumumdan yararlanarak, sandıkla-seçimle sonuç alamayanlar, masa başında bir takım kararlar alarak amaçlarını gerçekleştirmek istiyorlar. Sizleri etkilemek için yazılı basına gerçek dışı bilgiler sızdırıp, beni, eşimi ve çocuklarımı karalamaya çalışıyorlar. Bildiğiniz gibi iki çocuğum var. Sizler gibi ben de çocuklarımın eğitimine özen gösterdim. Her ikisi de Üniversiteden mezun oldular. Mezuniyet törenlerinde her anne-baba gibi ben de mutlu oldum. Bu mutlu günlerin anısına dair fotoğrafları basına sızdırıp, iş hayatına başlayacak iki genç insanı karalamak hangi vicdana sığar? Kendimden çok eşim ve çocuklarım ile ilgili bu haksızlığa isyan ediyorum. Alçakça yapılan bu saldırıların müsebbipleri ile yargı önünde hesaplaşacağım.

Arkadaşlarım, kıymetli kardeşlerim;

Ben sizlerden aldığım güç ve destekle bu kişilerin oyununu tekrar bozacağım. Seçimse seçim! Tekrar adayım. Sizlerle odamızı yönetmeye talibim. Desteklerinizi ve dualarınızı benden esirgemeyeceğinize inancım tam. Bunu birlikte başaracağımıza inanıyor, bu vesile ile sizleri saygı ile selamlıyorum.

En kısa zamanda yeniden görüşmek üzere hoşçakalın.

Son Güncelleme: 05.09.2019 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.