Ceren, Model's of Turkey üçüncüsü

ANTALYA'da bir moda evinin tanıtım yüzü olan 18 yaşındaki Ceren Öztürk, Ankara'da düzenlenen Model's of Turkey yarışmasında üçüncü oldu.

03 Ocak 2020 Cuma 10:00
Ceren, Model's of Turkey üçüncüsü

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) 

Eski manken Ayça Bölükbaşı tarafından kurulan AS Ajans mankeni Ceren Öztürk, aralık ayında Ankara'da düzenlenen Model's of Turkey yarışmasında üçüncü oldu. Bir hafta kamp yaptıklarını, ardından jüri karşısına çıktığını belirten Öztürk, iş hayatına hız verdi. Yarışmanın ardından Antalya'nın popüler bir moda evinin tanıtım yüzü olan Öztürk, kariyerine hızla devam ettiğini söyledi. Çok çalıştığını anlatan tescilli güzel, "2019 yılının son ayını yarışma kampı ve finali ile geçirdim. Üçüncülük tacı takarak Antalya'ya döndüm. 2020 yılına yeni işimle girdim. Oldukça mutluyum. Yeni yıl bana uğurlu geldi" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.