Cenazeler teslim alındı!

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde meydana gelen ve 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında hayatını kaybeden iki kişinin cenazesi Sinop'a gönderildi. Can Çalışkan ile Sezer Karadeniz’in cenazeleri yakınlarına teslim edildi.

09 Kasım 2020 Pazartesi 17:19
Cenazeler teslim alındı!



Adem Durmaz
ANTALYA (İHA) -
Feci kaza dün gece meydana geldi. Korkuteli istikametinden Antalya istikametine giden Can Çalışkan idaresindeki 20 UE 234 plakalı otomobil, Yazır Mahallesi'nde şerit ihlali yapınca karşı yönden gelen U.Ç. idaresindeki 07 AHK 721 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Can Çalışkan (20), Melahat Şahin (19) ve Sezer Karadeniz (25) olay yerinde yaşamını yitirirken, hafif ticari araç içinde bulunan Fırat Kubuz (19) ile araç sürücüsü U.Ç. (22) yaralandı.
Kazanın ardından Can Çalışkan ile Sezer Karadeniz’in cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Can Çalışkan ile Sezer Karadeniz’in akraba olduğu, Melahat Şahin ile Sezer Karadeniz’in nişanlı olduğu önümüzdeki aylarda evlenecekleri öğrenildi.
Melahat Şahin’in cenazesi ise otopsinin ardından Kargalık Mahallesi'nde defnedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.