Çavuşoğlu'ndan film seti ziyareti

AYTEMİZ Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Elmalı'da dizi film çeken oyuncu Necati Şaşmaz'ı ziyaret ederek, forma hediye etti.

09 Ocak 2019 Çarşamba 16:57
Çavuşoğlu'ndan film seti ziyareti

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Elmalı'da çekimleri süren 'Nöbet 7/24' adlı dizi filmin setini ziyaret etti. Başkan Çavuşoğlu, filmin yapımcısı ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ve filmde Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu'yu canlandıracak oyuncu Cahit Kayaoğlu ile sohbet etti.

Seti gezen ve çekimlerin bir bölümünü izleyen Başkan Çavuşoğlu, ziyaretin anısına yapımcı ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'a üzerinde ismi yazılı Alanyaspor forması hediye etti. Başkan Çavuşoğlu, dizinin büyük ilgi çekeceğine inandığını belirterek, Şaşmaz ve ekibine başarı diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.