Cansel Tuncer resmen atandı

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 50 gündem maddesinden 42'si oy birliğiyle kabul edilince meclis kısa sürede tamamlandı. Mecliste, vekaleten genel sekreterlik görevini yürüten Cansel Tuncer'in, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayı ile asaleten bu kadroya atandığı belirtildi

09 Ekim 2019 Çarşamba 09:50
Cansel Tuncer resmen atandı

Büyükşehir Belediye Ekim ayı meclisi, Muhittin Böcek başkanlığında toplandı. Mecliste, vekaleten genel sekreterlik görevini yürüten Cansel Tuncer’in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayı ile asaleten bu kadroya atandığı belirtildi. CHP'li Deniz Filiz, Türkiye'de 30 büyükşehir arasında sadece Eskişehir ve Antalya'nın genel sekreterlik koltuğunda kadınların oturduğunu belirterek Tuncer'i tebrik etti.



CANSEL TUNCER RESMEN GENEL SEKRETER

Gündem maddeleri arasında vekaleten genel sekreterlik görevini yürüten Cansel Tuncer'in, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayı ile asaleten bu kadroya atandığı belirtildi. Kendisini meclis üyelerine tanıtan Tuncer, doğma büyüme Antalyalı olduğunu söyledi. Babasının kentin en eski doktorlarından biri olduğunu dile getiren Tuncer, "20 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile çalışıyorum. Antalya'ya hizmet adına bu görevden onur duydum" dedi. Tuncer'in konuşmasının ardından grup sözcüleri Cansel Tuncer'i kutladı. CHP'li Deniz Filiz, Türkiye'de 30 büyükşehir arasında sadece Eskişehir ve Antalya'nın genel sekreterlik koltuğunda kadınların oturduğunu belirterek Tuncer'i tebrik etti.

50 maddenin görüşüldüğü mecliste 42 madde oy birliği ile kabul edilince meclis kısa sürede tamamlandı. 7 madde AK Parti ve MHP ret oyu kullanmasına rağmen oy çokluğuyla kabul edilirken, 1 maddede AK Parti çekimser oy kullandı.


UYSAL'DAN TEŞEKKÜR

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, meclisin bitiminde söz alarak geçen dönemde Büyükşehir meclisinde Muratpaşa Belediyesi'nden gelen, ancak kabul görmeyen iki maddenin şimdiki mecliste kabul edilmesine yönelik kabul oyu verenlere teşekkür etti. Siyasi oylamalardan uzak durmak gerektiğini belirten Uysal, milletin menfaatine yönelik oylamalarda siyasi duruştan uzak durulması gerektiğini kaydetti. AK Partili meclis üyesi Ali Çetin ise Uysal'ın söylemine katılmadığını belirterek, "Siyasi ayrımcılık düşüncesini kabul etmiyoruz. Hizmet odaklı bakıp karar veriyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 09.10.2019 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.