Çanakkale'den Afrin'e Mehmetçik sergisi

KORKUTELİ Arif Cebeci Ortaokulu tarafından "Çanakkale'den Afrin'e Mehmetçik" konulu fotoğraf sergisi düzenlendi.

13 Mart 2018 Salı 10:34
Çanakkale'den Afrin'e Mehmetçik sergisi

Arif Cebeci Ortaokulu tarafından düzenlenen "Çanakkale'den Afrin'e Mehmetçik" konulu fotoğraf sergisi yoğun ilgi gördü. Kaymakam Erol Tanrıkulu tarafından açılışı yapılan sergiyi İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, hayırsever Arif Cebeci, protokol üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, veliler ve vatandaş gezdi.

Okul Müdürü Ahmet Özlü, bu sergide zor şartlar altında büyük mücadeleler vererek, uğruna sayısız şehitler verilen aziz vatanın değerini gelecek nesillere aktarabilmeyi, öğrencilerde milli şuur oluşturabilmeyi hedeflediklerini belirtti. 100 yıl önce olduğu gibi bugün de vatanın bölünmez bütünlüğü için Afrin'de terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden şanlı Mehmetçiğe desteklerini dile getirmek istediklerini vurgulayan Özlü, "Öğrencilerimizin yeri, zamanı geldiğinde vatan ve milletin bölünmez bütünlüğü için gözlerini kırpmadan canlarını verebilecek birer Mehmetçik olmaları için çalışıyoruz" dedi.

Ahmet Özlü, serginin hazırlanmasında emeği geçen başta görsel sanatlar öğretmeni Selda Bülbül olmak üzere tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Serginin bir hafta boyunca açık kalacağı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.