Çalınmak istenen iş makinesi bulundu

ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde jandarma ekipleri, çalınmak istenen 300 bin liralık iş makinesini bulup, sahibine teslim etti.

14 Şubat 2019 Perşembe 10:39
Çalınmak istenen iş makinesi bulundu

Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Kızılcadağ Mahallesi'nde bir madencilik firmasına ait 300 bin liralık iş makinesinin taşıyıcıya yüklenip, çalınmaya çalıştığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. TIR'ı takibe alan jandarma ekipleri ilçe içerisinde aracı durdurdu. Gözaltına alınan TIR şoförü, "Ben nakliye işi yapıyorum. Antalya'dan gelen bir firma sahibinin Kızılcadağ'da bulunan maden ocağından satın aldığını söylediği iş makinesini Antalya'ya taşımak için pazarlık yaptım ve iş makinesinin taşımacılığını yapıyorum" dediği belirtildi.

Jandarma ekipleri çalınmak istenen iş makinesini madencilik firması yetkililerine teslim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.