Çalınan hayvanlar sahiplerine teslim edildi

ANTALYA'nın Serik ilçesinde dün yakalanan hırsızlık şüphelilerinin çaldığı 20 küçükbaş hayvan daha bulunarak sahiplerine teslim edildi.

12 Şubat 2018 Pazartesi 16:20
Çalınan hayvanlar sahiplerine teslim edildi

Serik'te önceki gün akşam 6 küçükbaş hayvanın çalınması olayına karıştığı belirlenen 4 şüpheli jandarmanın takibi sonucu Antalya'da yakalandı. Çalınan küçükbaş hayvanlar sahiplerine teslim edilirken, aynı şüphelilerin bölgede 20 küçükbaş hayvanı daha çaldığı tespit edildi. Jandarma ekiplerinin çalınması sonucu Isparta'da bulunan hayvanlar Serik'e getirilerek, sahiplerine verildi.

Hayvanlarına kavuşan Yusuf Kurt, İsmail Külçer, Hamza Torun ve Muammer Canlı jandarmaya teşekkür etti. Yusuf Kurt, hırsızların ağır ceza almalarını isterken, kuzulara sarılarak jandarmanın kendileri için çok önemli bir operasyona imza attığını söyledi. Kurt, "Bizim aylarca bin bir çileyle yetiştirdiğimiz hayvanlarımızı çalmışlardı. Bulunmasaydı çok büyük sıkıntı çekerdik. Jandarmamız imdadımıza yetişti" dedi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler H.Ç., M.K., A.Y. ve B.B. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.