Büyükşehir ev sahibi yaptı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Demre'nin Karabucak Mahallesinde yaşayan ve bir yıl içinde önce babasını sonra annesini kaybeden 47 yaşındaki Saliha Gedikli'ye konteyner ev gönderdi.

23 Haziran 2016 Perşembe 11:40
Büyükşehir ev sahibi yaptı
 Demre'de anne ve babasını yalnız bırakmak istemediği için evlenmeyen ve hala tek başına harabe bir evde yaşamını sürdüren Saliha Gedikli'ye Antalya Büyükşehir Belediyesi yardım eli uzattı. Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla, Saliha Gedikli'nin daha düzgün bir evde yaşayabilmesi için bütün imkanlar seferber edildi. Belediye tarafından konteyner ev satın alınarak Demre'ye gönderildi. İçi modern şekilde dizayn edilen evin anahtarı Gedikli'ye teslim edildi. 



"MAHALLEMİ BIRAKMAK İSTEMİYORDUM"



Yeni evine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Saliha Gedikli, ailesini kaybettikten sonra, onların hatıralarıyla dolu evde yaşamanın kendisi için çok zor olacağını, evin durumunun da çok iyi olmadığını söyledi. Ancak buna rağmen, ailesinden kalan evden ve yaşamanın geçtiği mahalleden ayrı kalmak istemediğini dile getiren Gedikli, “Bu yaşıma kadar ailemle beraber yaşadım. Onların hatırlarıyla dolu olan mahallemi bırakmak istemiyordum. Hemen evimin yanına güzel bir ev yapılması beni çok mutlu etti. Böyle bir fırsat verdiği için Menderes Türel'e teşekkür ediyorum, Allah razı olsun" dedi.



"YENİ YUVASINDA YENİ BİR HAYAT DİLİYORUM"



Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş da konteyner evle Saliha Gedikli'nin yeni bir yuvaya kavuştuğunu belirterek, “Saliha ablamız tek başına bu zorlu şartlarda yaşamını sürdürmeye çalışıyordu. Durumu başkanımıza bildirdik ve çalışmalara başlandı. Saliha ablamıza Antalya'dan gelen bu sıcacık yuva, umarım yeni bir hayatın da başlamasına vesile olur" dedi.





Son Güncelleme: 23.06.2016 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.