Büyükşehir'den kaldırım çalışması 

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Korkuteli'de başlatılan kaldırım çalışmaları sürdü.

27 Kasım 2017 Pazartesi 17:26
Büyükşehir'den kaldırım çalışması 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının Korkuteli Eski Hastane Caddesi'ndeki kaldırım çalışması sürdü. 3 metre genişliğinde gidiş- geliş, toplam 6 bin metrekare yeni kaldırımın yapıldığı çalışma kapsamında engelliler içinde hissedilebilir yüzeyli taşlar kullanıldı.

Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç, Eski Hastane Caddesi'nde tamamladıkları alt yapının ardından üst yapıya geçtiklerini söyledi. Sıcak asfalt çalışması sonrası kaldırım çalışması başladığını aktaran Bilgiç, "Büyükşehir Belediyesi olarak yol konforunun bozulması sebebiyle sıkıntı çeken, toz ve çamur nedeniyle sabır gösteren vatandaşımıza çok teşekkür ediyorum. Ancak biz doğru projelerin altına doğru şekilde imza atmak zorundayız. Kendi ikbalimizi bir kenara bırakıp ilçemizin her köşesinde kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.