Budak, MATSO'yu ziyaret etti

 CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MATSO) ziyaret etti.

02 Haziran 2018 Cumartesi 13:25
Budak, MATSO'yu ziyaret etti

MATSO ziyaretinde Budak'ı MATSO Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu, MATSO Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, yönetim kurulu üyeleri, komite üyeleri kapıda karşıladı. Budak'ın beraberindeki heyette Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar ve partililer yer aldı.

MATSO Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, oda çalışmaları ve ilçe ekonomisiyle ilgili bilgi verdi. Manavgat ekonomisinin turizm ağırlıklı olduğuna dikkati çekerek ilçenin geleceği açısından ekonomik faaliyetlerin çeşitlendirilmesi gerektiğini söyledi. MATSO olarak ilçe ekonomisini çeşitlendirmek amacıyla yaptıkları çalışmalara değinen Arslan, ziyaret için teşekkür etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak da Türkiye gündemi, iç ve dış politika ile ilgili konulara değinerek, CHP olarak iktidara geldikleri takdirde yapacak oldukları hizmetleri anlattı. Turizm, tarım, eğitim, hukuk gibi birçok konuya değinen Budak, parti olarak yapmayı planladıkları projelerden örnekler vererek bazılarını aktardı. Turizmin 12 aya yayılması başta olmak üzere tarımda yapacakları projelere değinen Budak, ülkenin kalkınmasının temelinin hukuk düzenin güçlü olmasından geçtiğini vurguladı. Budak, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler, emekliden, esnaftan, çiftçiden ve üretenden yana bir gelecek amaçlamaktayız. Bir yandan makro ekonomik dengeleri gözetecek ve istikrarı sağlayacağız, diğer yandan da Türkiye'nin ihtiyacı olan kalkınmacı atılımı gerçekleştireceğiz. Üretimde teknoloji atılımlarıyla daha yüksek katma değeri olan hedeflerimize ulaşacağız" dedi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.