Bu kez polis 'Bingo' dedi

ANTALYA'da kumar oynatıldığı gerekçesiyle işlem yapılan işyerlerinde yeniden kumar oynandığı ihbarını alan polis, operasyon düzenledi. Oyuncu gibi içeri giren polis, 'Bingo' diyerek oyunu bitirdi.

14 Şubat 2018 Çarşamba 14:29
Bu kez polis 'Bingo' dedi

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Yeşilırmak Caddesi üzerinde kumar oynatıldığı gerekçesiyle işlem yapılan işyerlerinde yeniden kumar oynandığı ihbarını aldı. Operasyon düzenleyen polis, 'Bingo' diyerek oyunu bitirdi. Kumar oynattıkları gerekçesiyle 4 kişiye yasal işlem yapılırken, kumar oynayan 54 kişi hakkında 'Kabahatler Kanunu' kapsamında idari para cezası uygulandı. Ayrıca işyerlerinde yapılan aramalarda tombala için kullanılan televizyon, tombala makinesi, kamera ve çok sayıda pula el konuldu.

Polis, bölgede operasyonların devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.